Om os

Din leverandør af synlighed og sjov læring Danmark

 

Vi leverer alt i motiverende læringsmiljøer og fagrelevant udsmykning af jeres lokaler og bygninger. Skulle der være noget ud over vores brede sortiment som du kunne tænke dig er vi ikke længere væk end telefonen eller mailen.

 

Vi kan ALT det andre gode leverandører også kan - bare billigere og hurtigere.

 

Vores mission er konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med kvalitet og leveringstid/sikkerhed.

Vi har markedets bedste priser, der typisk ligger ca 20-40% under vores kollegaer. Vi har branchens hurtigste levering, de bedste designere og de mest kompetente konsulenter. Vi bruger kun de allerbedste materialer på markedet og yder den bedste og længste garanti af alle.

Vores konsulenter står klar til at besøge dig hvis du ønsker at gennemgå dine ønsker hos dig.

 

 

Topstickers blev grundlagt i 2019 af den nuværende ejer og direktør, Lars Nielsen. Selvom virksomheden er ny er Lars Nielsen ikke ny i faget som rådgiver/sælger indenfor skiltebranchen og læring til børnehaver, skoler, vuggestuer og plejehjem. Således startede Lars sin karriere indenfor branchen helt tilbage i 1997. I tiden siden har han haft stillinger som salgskonsulent, key account manager, salgschef, salgsdirektør, adm. direktør samt direktør i forskellige firmaer indenfor branchen hvorfor han er i besiddelse af indgående kendskab til alt hvad der har med skilte at gøre.

Lars har gennem tiden altid haft kundens behov i højsædet og altid som leder inspireret sine medarbejdere og kollegaer til at yde al deres bedste for at kundens behov og ønsker blev virkeliggjort indenfor den tids-og beløbsramme der var aftalt med kunden. Tilgangen har altid været krydret med ydmyghed overfor at kunden lagde sine opgaver i firmaet han repræsenterede samtidig med at han ønskede at vise at han på firmaets vegne havde tårnhøje ambitioner om at være den bedste på markedet.

 

Med ejerskabet af Topstickers har Lars sat barren højt, han forventer intet andet end at firmaet skal være den bedste i parameterne pris, viden om produkterne der sælges, leveringssikkerhed samt kvalitet. Han udfordre dig til at afprøve om barren er sat for højt.....